Ahāta, pirīta un avanturīna rokassprādze

0586
20,00
Derēs līdz 17 cm lielai rokai, bet ir iespējams samazināt vai palielināt iepriekš vienojoties. Akmeņu diametrs 10 mm, metāla detaļas apzeltītas.
Zaļais ahāts - nostiprina imunitāti, paaugstina pašnovērtējumu, izdzen negatīvo enerģiju, palīdz atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem, dod pārliecību, izlēmību, attīsta intuīciju, palīdz atrisināt strīdus. Piemērots Mežāžiem, Svariem, Jaunavām, Dvīņiem, Vēršiem.
Avanturīns (zaļais) (zaļais kvarcs) – dažreiz saukts par debesu akmeni. Attīra mentālo, emocionālo, ēterisko un fizisko ķermeni. Palielina labklājību, veiksmi, pašapziņu, uzlabo līdera spējas, un attīstīta radošumu. Piemērots Jaunavai, Vērsim, Lauvai, Aunam.
Pirīts, pateicoties līdzībai ar zeltu, labvēlīgi iespaido nervu sistēmu. Tautas dziednieki rekomendē nēsāt nervoziem cilvēkiem, tā kā tas ir spējīgs uzlabot garastāvokli, pacelt kopējo tonusu un paaugstināt darbaspējas. Izstrādājumi no pirīta uzlādē organismu, normalizējot visus iekšējos procesus. Piemērots Mežāzim, Strēlniekam, Lauvai, Aunam.
Jums varētu patikt
Made on
Tilda