Jašmas, hematīta un oniksa rokassprādze

0323
13,00
Derēs līdz 17 cm lielai rokai, bet ir iespējams samazināt vai palielināt iepriekš vienojoties. Akmeņu diametrs ir 10 mm. Metāla detaļas apzeltītas.
Jašma nodrošina aizsardzību un absorbē negatīvās enerģijas, tai skaitā elektromagnētisko un vides piesārņojumu. Stimulē iztēli, un idejas palīdz pārvērst darbībā. Izlīdzina, sakārto čakras. Jašma ir stabilitātes akmens. Jašma pasargā no negatīvām lietām, mazina emocionālo stresu. Simbolizē vīrišķību. Sargā no ļaunas acs, atnes laimi, attīsta intelektu, uzlabo atmiņu, atjauno organisma spēkus. Jašma vairo pārliecību izteikties un personīgo neatkarību. Tas mazina bailes no tumsas, palīdz balansēt ķermeņa emocionālo enerģiju. Sargā cilvēku no slimībām, palīdz sakārtot attiecības ar kolēģiem darbā. Piemērots Skorpionam, Jaunavai, Lauvai.
Hematīts – prāta akmens. Pielieto, lai uzlabotu attiecības un palielinātu intuīciju. Hematīts atgādina, ka eksistē vienīgi tie ierobežojumi, kurus jūs pats sev uzliekat. Tas palīdz sabalansēt emocijas un enerģijas starp ķermeni, prātu un garu, remdē dusmas. Piemērots Zivīm, Ūdensvīram, Skorpionam, Vēzim, Aunam.
Onikss - nomierina prātu, stabilizē atmosfēru. Šo akmeni var izmantot, lai cīnītos ar melno maģiju, un negatīvās enerģijas atbrīvošanos. Palīdz tikt galā ar kaitīgiem ieradumiem, palīdz daiļrades izaugsmei, iedvesmai, panākumiem un ilgmūžībai. Piemērots Mežāzim, Lauvai.
Jums varētu patikt
Made on
Tilda