Jašmas, ahāta un kvarca rokassprādze

0260
13,00
Derēs līdz 17 cm lielai rokai, metāla detaļas apzeltītas.
Jašma ir stabilitātes akmens. Jašma pasargā no negatīvām lietām, mazina emocionālo stresu. Simbolizē vīrišķību. Sargā no ļaunas acs, atnes laimi, attīsta intelektu, uzlabo atmiņu, atjauno organisma spēkus. Jašma vairo pārliecību izteikties un personīgo neatkarību. Tas mazina bailes no tumsas, palīdz balansēt ķermeņa emocionālo enerģiju. Sargā cilvēku no slimībām, palīdz sakārtot attiecības ar kolēģiem darbā. Piemērots Strēlniekam, Skorpionam, Vērsim, Aunam.
Ahāts mudina cilvēkus meklēt jaunus risinājumus un domāt pozitīvi, nevis fokusēties uz problēmām un ikdienas negatīvajiem aspektiem. Nodrošina labas attiecības starp vecākiem un bērniem. Palīdz cilvēkiem ar apspiestām emocijām, atlaižot tās un ļauj sākties sadzīšanas procesam. Anti-depresijas akmens, kurš mudina uz dziļāku sapratni un jaunu ceļu aptveri. Piemērots Mežāžiem, Svariem, Jaunavām, Dvīņiem, Vēršiem.
Kvarcs rada spēcīgu pašnovērtējuma sajūtu, ticību saviem spēkiem, līdzjūtību un iecietību. Palīdz partnerattiecībās un dziedēt vecas negatīvas emocijas, tādas kā dusmas, bailes, aizvainojums, kā arī dziedē emocionālas brūces un traumas, pat skumjas, sniedzot iekšēju mieru. Dziedina gan fiziskā, gan emocionālā līmenī. Ļauj atvērties un pieņemt mīlestību. Aizsargā no apkārtējās vides piesārņojuma to aizstājot ar mīlestības vibrācijām. Māca labāk saprast sevi un citus, palielina intuīciju Piemērots Ūdensvīram, Svariem, Jaunavai, Vērsim, Aunam.
Jums varētu patikt
Made on
Tilda