Labradorīta, ahāta un kristāla rokassprādze

0258
13,00
Derēs līdz 17 cm lielai rokai, bet ir iespējams palielināt vai samazināt rokassprādzi iepriekš vienojoties. Metāla detaļas tērauda.
Labradorīts ir labs akmens, lai uzlabotu nakts redzējumu, un attīstītu spēju saskatīt auras. Palielina jutīgumu un var stimulēt iepriekšējo dzīvju atcerēšanos, gaišredzību vai citu spēju parādīšanos. Aktivizē dažādus apziņas līmeņus. Pasargā valkātāju no jebkādas negatīvās ietekmes. Labradorīts - sargā mājokli un naudu, vairo izturību. Spēcīgs akmens, kas palīdz redzēt skaidrāk, izprast savus sapņus un mērķus. Piemērots Zivīm, Ūdensvīram, Mežāzim, Strēlniekam, Skorpionam, Lauvai.
Ahāts mudina cilvēkus meklēt jaunus risinājumus un domāt pozitīvi, nevis fokusēties uz problēmām un ikdienas negatīvajiem aspektiem. Nodrošina labas attiecības starp vecākiem un bērniem. Palīdz cilvēkiem ar apspiestām emocijām, atlaižot tās un ļauj sākties sadzīšanas procesam. Anti-depresijas akmens, kurš mudina uz dziļāku sapratni un jaunu ceļu aptveri. Piemērots Mežāžiem, Svariem, Jaunavām, Dvīņiem, Vēršiem.
Kalnu kristāls aizsargā pret negatīvām enerģijām, kā arī palīdz atbrīvoties no tām, kuras uzņemtas no citiem. Balansē un atdzīvina (spēcina) fizisko, mentālo, emocionālo un garīgo līmeni. Pastiprina citu akmeņu un kristālu iedarbību, rada, aktivizē un saglabā enerģiju, noņem apkārtējās vides negatīvo enerģiju. Piemērots visām zodiaka zīmēm.
Jums varētu patikt
Made on
Tilda