Granāta, kvarca un ahāta rokassprādze

0207
22,00
Rokassprādzei regulējams izmērs, derēs gan uz sieviešu, gan vīrieša roku. Akmeņu diametrs ir 10 mm.
Granāts dod enerģiju, drosmi un izturību. Palīdz koncentrēties un atklāt melus. Palielina seksuālo enerģiju. Cilvēkiem, kuri ir enerģiski, kaislīgi, ar lielu emocionālo atdevi, šis akmens nes veiksmi, panākumus un izsauc radošās veiksmes pacēlumu. Ja granāta īpašnieks ir nonācis smagos apstākļos, akmens palīdz viņam ar vēsu galvu un apņēmīgi tikt galā ar jebkurām nepatikšanām. Granāts nav ieteicams bez iniciatīvas, emocionāli vājiem un slinkiem cilvēkiem - tas ir spējīgs tos novājināt, rezultātā viņi var iegūt smagas nervu slimības. Piemērots Ūdensvīram, Mežāzim, Strēlniekam, Skorpionam, Jaunavai, Lauvai. 
Rozā kvarcs ir beznosacījuma mīlestības un bezgalīga miera akmens. Attīra un atver sirdi visos līmeņos, nes dziļu iekšēju dziedināšanu un spēju mīlēt pašam sevi. Tas nomierina, un tas lieliski piemērots traumas vai krīzes apstākļos. Ipaši piemērots Ūdensvīriem, Svariem, Jaunavām, Vēršiem, Auniem.
Ahāts attīra un stabilizē auru, iznīcina visu negatīvo. Šis unkālais akmens spēj brīdināt savu nēsātāju no nepatikšanām, briesmām un sliktiem cilvēkiem,-akmens vienkārši uz neilgu laiku kļūst silts. Ahāts spēj piesaistīt spēku, aizsargāt no stresa un enerģijas zaudēšanas. Piemērots Mežāžiem, Svariem, Jaunavām, Dvīņiem, Vēršiem.
Jums varētu patikt
Made on
Tilda