Ahāta, malahīta un hematīta rokassprādze

0202
13,00
Derēs līdz 17 cm lielai rokai, var palielināt vai samazināt rokassprādzi, iepriekš vienojoties, metāla detaļas apzeltītas.
Hematīts – prāta akmens. Pielieto, lai uzlabotu attiecības un palielinātu intuīciju. Hematīts atgādina, ka eksistē vienīgi tie ierobežojumi, kurus jūs pats sev uzliekat. Tas palīdz sabalansēt emocijas un enerģijas starp ķermeni, prātu un garu, remdē dusmas. Piemērots Zivīm, Ūdensvīram, Skorpionam, Vēzim, Aunam.
Ahāts attīra un stabilizē auru, iznīcina visu negatīvo. Šis unkālais akmens spēj brīdināt savu nēsātāju no nepatikšanām, briesmām un sliktiem cilvēkiem,-akmens vienkārši uz neilgu laiku kļūst silts. Ahāts spēj piesaistīt spēku, aizsargāt no stresa un enerģijas zaudēšanas. Piemērots Mežāžiem, Svariem, Jaunavām, Dvīņiem, Vēršiem.
Malahīts – aizsardzības, balansa, transformācijas un attiecību akmens. Sekmē iekšējo mieru, izturību, mazina vainas sajūtu. Spēcīgs aizsardzības akmens, īpaši, ja jūs ietekmē cilvēki, kas izsūc enerģiju. Piemērots Zivīm, Mežāzim, Strēlniekam, Skorpionam, Svariem, Vērsim, Aunam.
Jums varētu patikt
Made on
Tilda