Hovlīta, ahāta un tirkīza rokassprādze

0214
10,00
10 mm akmeņi. Metāla detaļas apzeltītas. Derēs lidz 18 cm lielai rokai. Var palielināt vai samazināt rokassprādzi, iepriekš vienojoties.
Hovlīts īpaši nomierinošs akmens, kuru pielieto, lai mazinātu visu veidu stresu. Labi palīdz pret bezmiegu, kuru izraisa pārlieku aktīvs prāts. Ievietots kabatā, tas absorbē personīgās dusmas, vai citu dusmas, kas vērstas pret jums. Uzskata, ka tas aizsargā no nevēlamiem, fantomiem. Noņem blokādes, atjaunojot ķermeņa, prāta un gara vienotību. Palīdz atbrīvot prātu no negatīvām domām. Piemērots Jaunavai, Dvīņiem.
Ahāts attīra un stabilizē auru, iznīcina visu negatīvo. Šis unkālais akmens spēj brīdināt savu nēsātāju no nepatikšanām, briesmām un sliktiem cilvēkiem,-akmens vienkārši uz neilgu laiku kļūst silts. Ahāts spēj piesaistīt spēku, aizsargāt no stresa un enerģijas zaudēšanas. Piemērots Mežāžiem, Svariem, Jaunavām, Dvīņiem, Vēršiem.
Palielina intuīciju un komunikāciju starp fizisko un garīgajiem līmeņiem. Tirkīzs ir arī aizsargājošs akmens, kliedē negatīvās enerģijas, balansē un sakārto visas čakras. Palīdz laikā pārtraukt runāšanu (kamēr vēl nav spēku izsīkums) un ķerties pie darbības. Nomierina nervus, un palīdz pārvarēt bailes, kad publiski jāuzstājas. Piemērots Zivīm, Aunam, Mežāzim, Strēlniekam, Skorpionam, Vērsim.
Jums varētu patikt
Made on
Tilda