Jašmas, larvikīta un ahāta rokassprādze

0251
13,00
Derēs līdz 17 cm lielai rokai, bet ir iespējams samazināt vai palielināt iepriekš vienojoties.
Jašma ir stabilitātes akmens. Jašma pasargā no negatīvām lietām, mazina emocionālo stresu. Simbolizē vīrišķību. Sargā no ļaunas acs, atnes laimi, attīsta intelektu, uzlabo atmiņu, atjauno organisma spēkus. Jašma vairo pārliecību izteikties un personīgo neatkarību. Tas mazina bailes no tumsas, palīdz balansēt ķermeņa emocionālo enerģiju. Sargā cilvēku no slimībām, palīdz sakārtot attiecības ar kolēģiem darbā. Piemērots Strēlniekam, Skorpionam, Vērsim, Aunam.
Ahāts attīra un stabilizē auru, iznīcina visu negatīvo. Šis unkālais akmens spēj brīdināt savu nēsātāju no nepatikšanām, briesmām un sliktiem cilvēkiem,-akmens vienkārši uz neilgu laiku kļūst silts. Ahāts spēj piesaistīt spēku, aizsargāt no stresa un enerģijas zaudēšanas. Piemērots Mežāžiem, Svariem, Jaunavām, Dvīņiem, Vēršiem.
Larvikīts ir aizsargājošs un iezemējošs akmens. Tiek uzskatīts, ka larvikīts palielina vitalitāti un jauneklīgumu. Tas palīdz smadzenēm, tādējādi sekmējot jaunas informācijas apguvi. Larvikīts var palīdzēt vieglāk adaptēties dažādās situācijās. Piemērots Ūdensvīram, Dvīņiem.
Jums varētu patikt
Made on
Tilda